• +020-4826574
  • info@juwelierarends.nl

Geen categorie

Home

Juwelier Rene Arends is sinds 1991 gevestigd in het centrum van Landsmeer. Onlangs zijn wij verhuisd naar een gloednieuw pand in Het Schrijvershuys. Op deze website vindt u een compleet overzicht van merken in sieraden, horloges en trouwringen die wij in ons zeer uitgebreide assortiment hebben.

Bekende merken maar ook nog onontdekte ‘nieuwkomers’, must haves, limited editions en unieke eyecatchers. Juwelier Arends heeft immers een oog voor de nieuwste trends en rages die nog komen gaan. Als topmodel Doutzen Kroes gespot wordt met de nieuwste Buddha to Buddha armband ligt deze bij Arends al in de etalage te pronken. Hier kunt u namelijk terecht voor talloze schitterende sieraden om overdag te dragen, als finishing touch bij een zakelijke outfit of om een feestelijke gelegenheid te ondersteunen. Er is voor elk wat wils.

Daarnaast kunt u bij ons ook langskomen voor een blik op de uitgebreide collectie geboorteartikelen en kinderbestekjes (inclusief graveermogelijkheid). Onze edelsmid verzorgt bovendien het vermaken, repareren en op maat ontwerpen van uw sieraden. En mocht er onverhoopt een dierbaar sieraad stuk gaan is dat ook geen ramp. Voor snelle, vakkundige reparaties van horloges en klokken bent u bij ons namelijk ook aan het juiste adres.

Voor een goed advies en vergaande service bent u van harte welkom in onze eigentijdse vestiging. Onze lijfspreuk is intussen bekend bij de vaste klanten: ouderwetse service versus een hedendaagse collectie.

1